fbpx
Sunday, November 21, 2021
Home > Poeti nga Shqipëria
poeti-nga-shqipëria-poezi-për-vjosa-osmanin

Ky poet nga Shqipëria shkruan poezi për Vjosa Osmanin: Mos u tutni nga Vjosa, Burra

Poeti nga Shqipëria shkruan poezi për Vjosa Osmanin: Mos u tutni nga Vjosa, burra! (Kushtuar, Vjosa Osmanit)! Me mustak dhe pa mustak Me kushtetutë dhe kanun,Mos u tutni nga Vjosa burra,Këndej dhe andej Morinit,Vjosa është lum,Vjosa eshte valë,Vjosa është dallgë, Vjosa është shkumb,Vjosa është dritë,Vjosa është nder,Vjosa është krenari,Vjosa është dituri,Vjosa

Read More