fbpx
Thursday, October 21, 2021
Home > kosova
bekim jashari dhe albin kurti

Bekim Jashari: Të gjithë ata që ia duan të mirën vendit janë të mirëseardhur në Skenderaj

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka reaguar pas një incidenti ku disa qytetarë brohoritën kundër liderit të LVV-së, Albin Kurti, dhe hodhën vezë ndaj tij. Jashari ka thënë se të gjithëve ju garantohet me ligj mendimi i lirë dhe bindja politike, ndërsa ka shtuar se komuna që udhëheq ai

Read More